fbpx

За нас

ЗАЩО ИЗБИРАМЕ

ХОТЕЛ ИВ ВЪВ ВЕЛИНГРАД

Има едно малко градче, прегърнато от планината, със стотици минерални извори и спиращи дъха ни гледки. Това сякаш е мястото което те кара да забравиш за суетата и да мечтаеш, да се влюбиш и да останеш във Велинград, в това кътче целунато от майката Природа – веднъж и завинаги! /Иван Вазов/
Семеен хотел Ив Велинград e малка частица от този прекрасен рай!
Хотела работи целогодишно и е подходящ за:семейна почивка през уикенда,в празнични и почивни дни, и ваканциите;
индивидуално пътуващи в командировка.
Намира се на тихо и спокойно място, в кв. Каменица и само на 1.5 км от центъра на Велинград.Гостите на Хотел Ив Велинград се наслаждават на спокойна почивка в чиста и комфортна хотелска база, категория 2 звезди. Елате ни на гости!

Вашите домакини: Георги и Мария Миткови

НАШИТЕ

СТАНДАРТИ

  • МОТО:

Ние сме най – уютния семеен хотел във Велинград и помагаме на хората в цяла България да реализират мечтаната почивка на разумни цени.

  • МИСИЯ:

Да накараме гостите си да почувстват, че са най – важните хора на света, защото за нас те са именно такива. Постигаме това, като предлагаме изключително обслужване, даваме най – доброто от себе си и правим всичко възможно да надминем очакванията им.

  • ЗА ХРАНАТА:

Храната в Хотел Ив – Велинград, се приготвя по стари семейни рецепти, като използваме само най-добрите продукти на пазара и предимно от местни производители. Добър апетит!

  • ЗА ЧИСТОТАТА:

Чистотата в хотела се поддържа с почистваща техника от Rainbow, като използваме още професионални почистващи и био препарати.

error: Content is protected !!