за нас

Елате ни на гости!

Ние сме Вашите домакини – Георги и Мария Миткови!
Ще Ви посрещнем с домашна храна и топла семейна атмосфера.

За резервации и допълнителни въпроси свързани с настаняване, моля свържете се с нас:

С директна резервация ползвате гаранция за най-добра цена!

Най-добър двузвезден

семеен хотел

Щастливи сме да ви уведомим, че Семеен Хотел Ив Велинград е обявен за най-добър двузвезден семеен хотел на 2020 г. в 25-то издание на Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Благодарим на всички онези от Вас, които за пореден път ни гласуват доверие и избират нас за своята почивка във Велинград.

Нашите стандарти

МОТО:

Ние сме най – уютния семеен хотел във Велинград и помагаме на хората в цяла България да реализират мечтаната почивка на разумни цени.

ЗА ЧИСТОТАТА

Чистотата в хотела се поддържа с почистваща техника от Rainbow, като използваме още професионални почистващи и био препарати.

МИСИЯ:

Да накараме гостите си да почувстват, че са най – важните хора на света, защото за нас те са именно такива. Постигаме това, като предлагаме изключително обслужване, даваме най – доброто от себе си и правим всичко възможно да надминем очакванията им.

ЗА ХРАНАТА:

Храната в Хотел Ив – Велинград, се приготвя по стари семейни рецепти, като използваме само най-добрите продукти на пазара и предимно от местни производители. Добър апетит!

контакти

С директна резервация ползвате

ГАРАНЦИЯ ЗА

НАЙ-ДОБРА

ЦЕНА!

затвори
НАЙ-ДОБРА ЦЕНА