НАСТАНЯВАНЕ

Хотел Ив предлага настаняване в:
  • Две тройни стаи с легло тип спалня и допълнително легло – персон и половина,
Повечето стаи в Семеен хотел Ив имат балкон с изглед към градината или града и кът за сядане. Те са оборудвани с кабелна телевизия, хладилник и самостоятелен санитарен възел с душ. Апартаментите включват просторна всекидневна, самостоятелна спалня и санитарен възел с душ. Оборудвани са с хладилник, телевизор с кабелна телевизия и мека мебел с функция сън. Общият капацитет на Семеен хотел Ив – Велинград е 30 души настанени на стандартни легла. Гостите могат да ползват безплатно частен паркинг и безплатен Wi-Fi интернет в цялата сграда.

Онлайн резервация с незабавно потвърждение

За допълнителни въпроси, може да се свържете с нас на:

Подходяща за настаняване на двама възрастни, единично настаняване или за семейства с две по-големи и самостоятелни деца в допълнение към Двойна стандартна стая за възрастните. 
Стаята разполага с тераса с изглед към градината или града и кът за сядане. Подходяща е за настаняване на двама възрастни и едно дете до 7 години. В стаята е възможно поставянето на допълнителни легло.
Стаята е подходяща за настаняване на семейства без деца или за единично настаняване.
Подходяща за настаняване на двама възрастни и дете до 12 години или трима възрастни на отделни легла. Една от най-предпочитаните семейни стаи заради тихото й местоположение и терасата с изглед към градината.

Подходящ за настаняване на семейство с 2 или 3 деца. Единствената семейна стая с южно изложение и гледка към басейна.

контакти

С директна резервация ползвате

ГАРАНЦИЯ ЗА

НАЙ-ДОБРА

ЦЕНА!

затвори
НАЙ-ДОБРА ЦЕНА