Защо избираме Хотел Ив във Велинград?

Екипът на Хотел Ив - Велинград, Георги и Мария Миткови

Има едно малко градче, прегърнато от планината, със стотици минерални извори и спиращи дъха ни гледки. Това сякаш е мястото което те кара да забравиш за суетата и да мечтаеш, да се влюбиш и да останеш във Велинград, в това кътче целунато от майката Природа - веднъж и завинаги! /Иван Вазов/

Семеен хотел Ив Велинград e малка частица от този прекрасен рай!

Хотела работи целогодишно и е подходящ за:

  • семейна почивка през уикенда,в празнични и почивни дни, и ваканциите;
  • индивидуално пътуващи в командировка.

Намира се на тихо и спокойно място, в кв. Каменица и само на 1.5 км от центъра на Велинград.

Гостите на Хотел Ив Велинград се наслаждават на спокойна почивка в чиста и комфортна хотелска база, категория 2 звезди. Елате ни  на гости!

12стаи
2басейна
10000усмивки

Нашите стандарти

1. Нашето мото:
Ние сме най - уютния семеен хотел във Велинград и помагаме на хората в цяла България да реализират мечтаната почивка на разумни цени.
2. Нашата мисия:
Да накараме гостите си да почувстват, че са най - важните хора на света, защото за нас те са именно такива. Постигаме това, като предлагаме изключително обслужване, даваме най - доброто от себе си и правим всичко възможно да надминем очакванията им.
3. За храната:
Храната в Хотел Ив - Велинград, се приготвя по стари семейни рецепти, като използваме само най-добрите продукти на пазара и предимно от местни производители. Добър апетит!
4. За чистотата:
Чистотата в хотела се поддържа с почистваща техника от Rainbow, като използваме още професионални почистващи и био препарати.